Photo 1/1
![Cuisiner pour les geeks : vraie science, super hacks et bonne nourriture - Photo 1/1](https://i.ebayimg.com/images/g/wckAAOSwAV5f~s7B/s-l500.jpg)
Cuisiner pour les geeks : vraie science, super hacks et bonne nourriture-
État :
2 disponibles
Livraison :
Lieu où se trouve l'objet : South El Monte, California, États-Unis
Délai de livraison :
Estimé entre le jeu. 27 juin et le lun. 1 juil. à 43230
Retours :
Retour sous 30 jours. L'acheteur paie les frais de retour. Afficher les détails- pour en savoir plus sur les retours
Paiements :
Achetez en toute confiance
Détails sur le vendeur
- 98,6 % d'évaluations positives
Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :364879066113
Dernière mise à jour le 23 juin 2024 08:44:46 Paris. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- ISBN
- 9780596805883
- Subject Area
- Computers, Technology & Engineering, Cooking
- Publication Name
- Cooking for Geeks : Real Science, Great Hacks, and Good Food
- Publisher
- O'reilly Media, Incorporated
- Item Length
- 9.2 in
- Subject
- Food Science, Methods / General, General
- Publication Year
- 2010
- Type
- Textbook
- Format
- Trade Paperback
- Language
- English
- Item Height
- 0.7 in
- Item Weight
- 32.7 Oz
- Item Width
- 8 in
- Number of Pages
- 432 Pages
À propos de ce produit
Product Information
Are you the innovative type, the cook who marches to a different drummer -- used to expressing your creativity instead of just following recipes? Are you interested in the science behind what happens to food while it's cooking? Do you want to learn what makes a recipe work so you can improvise and create your own unique dish? More than just a cookbook, Cooking for Geeks applies your curiosity to discovery, inspiration, and invention in the kitchen. Why is medium-rare steak so popular? Why do we bake some things at 350° F/175° C and others at 375° F/190° C? And how quickly does a pizza cook if we overclock an oven to 1,000° F/540° C? Author and cooking geek Jeff Potter provides the answers and offers a unique take on recipes -- from the sweet (a "mean" chocolate chip cookie) to the savory (duck confit sugo). This book is an excellent and intriguing resource for anyone who wants to experiment with cooking, even if you don't consider yourself a geek. Initialize your kitchen and calibrate your tools Learn about the important reactions in cooking, such as protein denaturation, Maillard reactions, and caramelization, and how they impact the foods we cook Play with your food using hydrocolloids and sous vide cooking Gain firsthand insights from interviews with researchers, food scientists, knife experts, chefs, writers, and more, including author Harold McGee, TV personality Adam Savage, chemist Hervé This, and xkcd "My own session with the book made me feel a lot more confident in my cooking." --Monica Racic, The New Yorker "I LOVE this book. It's inspiring, invigorating, and damned fun to spend time inside the mind of 'big picture' cooking. I'm Hungry!" --Adam Savage, co-host of Discovery Channel's MythBusters "In his enchanting, funny, and informative book, Cooking for Geeks (O'Reilly), Jeff Potter tells us why things work in the kitchen and why they don't." -- Barbara Hanson, NewYork Daily News
Product Identifiers
Publisher
O'reilly Media, Incorporated
ISBN-10
0596805888
ISBN-13
9780596805883
eBay Product ID (ePID)
81813592
Product Key Features
Number of Pages
432 Pages
Language
English
Publication Name
Cooking for Geeks : Real Science, Great Hacks, and Good Food
Publication Year
2010
Subject
Food Science, Methods / General, General
Type
Textbook
Subject Area
Computers, Technology & Engineering, Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.7 in
Item Weight
32.7 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Dewey Edition
22
Target Audience
Scholarly & Professional
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.5024
Lc Classification Number
Tx652
Table of Content
Recipe Index List of Interviews Preface Chapter 1: Hello, Kitchen! Chapter 2: Initializing the Kitchen Chapter 3: Choosing Your Inputs: Flavors and Ingredients Chapter 4: Time and Temperature: Cooking's Primary Variables Chapter 5: Air: Baking's Key Variable Chapter 6: Playing with Chemicals Chapter 7: Fun with Hardware Cooking Around Allergies Afterword About the Author Colophon
Copyright Date
2010
Description de l'objet fournie par le vendeur
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :364879066113
Dernière mise à jour le 23 juin 2024 08:44:46 Paris. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Livraison et expédition
Lieu où se trouve l'objet :
South El Monte, California, États-Unis
Destination :
Afghanistan, Afrique du Sud, Albanie, Algérie, Allemagne, Andorre, Angola, Anguilla, Antigua-et-Barbuda, Arabie saoudite, Argentine, Arménie, Aruba, Australie, Autriche, Azerbaïdjan, Bahamas, Bahreïn, Bangladesh, Belgique, Belize, Bermudes, Bhoutan, Bolivie, Bosnie-Herzégovine, Botswana, Brunei Darussalam, Brésil, Bulgarie, Burkina Faso, Burundi, Bénin, Cambodge, Cameroun, Canada, Cap-Vert, Chili, Chine, Chypre, Colombie, Corée du Sud, Costa Rica, Croatie, Côte d'Ivoire, Danemark, Djibouti, Espagne, Estonie, Fidji, Finlande, France, Gabon, Gambie, Ghana, Gibraltar, Grenade, Groenland, Grèce, Guatemala, Guinée, Guinée équatoriale, Guinée-Bissau, Guyana, Géorgie, Haïti, Honduras, Hong Kong, Hongrie, Inde, Indonésie, Irlande, Islande, Israël, Italie, Jamaïque, Japon, Jordanie, Kazakhstan, Kenya, Kirghizistan, Kiribati, Koweït, Laos, Lesotho, Lettonie, Liban, Liberia, Liechtenstein, Lituanie, Luxembourg, Macao, Macédoine, Madagascar, Malaisie, Malawi, Maldives, Mali, Malte, Maroc, Maurice, Mauritanie, Mexique, Moldavie, Monaco, Mongolie, Montserrat, Monténégro, Mozambique, Namibie, Nauru, Nicaragua, Niger, Nigeria, Norvège, Nouvelle-Zélande, Népal, Oman, Ouganda, Ouzbékistan, Pakistan, Panama, Papouasie-Nouvelle-Guinée, Paraguay, Pays-Bas, Philippines, Pologne, Portugal, Pérou, Qatar, Roumanie, Royaume-Uni, Rwanda, République centrafricaine, République dominicaine, République du Congo, République démocratique du Congo, République tchèque, Saint-Christophe-et-Niévès, Saint-Marin, Saint-Vincent-et-les-Grenadines, Sainte-Lucie, Salvador, Samoa occidentales, Serbie, Seychelles, Sierra Leone, Singapour, Slovaque, Slovénie, Sri Lanka, Suisse, Suriname, Suède, Swaziland, Sénégal, Tadjikistan, Tanzanie, Taïwan, Tchad, Thaïlande, Togo, Tonga, Trinité-et-Tobago, Tunisie, Turkménistan, Turquie, Uruguay, Vanuatu, Vatican, Viêt Nam, Wallis-et-Futuna, Yémen, Zambie, Zimbabwe, Égypte, Émirats arabes unis, Équateur, Érythrée, États-Unis, Éthiopie, Îles Caïmans, Îles Salomon, Îles Turques-et-Caïques
Exclus :
Barbade, Guadeloupe, Guyane, Libye, Martinique, Nouvelle-Calédonie, Polynésie française, Russie, Réunion, Ukraine, Venezuela
Livraison et expédition | Chaque objet supplémentaire | à | Service | Livraison*Afficher les instructions de livraison |
---|---|---|---|---|
Livraison gratuite | Gratuit | États-Unis | Economy Shipping | Estimé entre le jeu. 27 juin et le lun. 1 juil. à 43230 |
10,99 USD (environ 10,29 EUR) | 10,99 USD (environ 10,29 EUR) | États-Unis | Livraison prioritaire (USPS Priority Mail®) | Estimé entre le mar. 25 juin et le ven. 28 juin à 43230 |
Délai d'expédition |
---|
Envoi sous 1 jour ouvré après réception du paiement. |
Taxes |
---|
Des taxes pourront être appliquées lors de la finalisation de l'achat. En savoir plusEn savoir plus sur le paiement des taxes sur les achats eBay |
Taxe de vente pour l'objet n°364879066113
Taxe de vente pour l'objet n°364879066113
Le vendeur facture une taxe de vente pour les États suivants :
État | Taux de la taxe de vente |
---|
Conditions de retour
Une fois l'objet reçu, contactez le vendeur dans un délai de | Mode de remboursement | Frais de retour |
---|---|---|
30 jours | Remboursement | L'acheteur paie les frais de retour |
Cliquez iciici pour en savoir plus sur les retours. Pour les transactions répondant aux conditions requises, vous êtes couvert par la Garantie client eBay si l'objet que vous avez reçu ne correspond pas à la description fournie dans l'annonce.
L'acheteur doit payer les frais de retour.
Détails des conditions de retour |
---|
Retours acceptés |
Détails du paiement
Modes de paiement
Remarque : il se peut que certains modes de paiement ne soient pas disponibles lors de la finalisation de l'achat en raison de l'évaluation des risques associés à l'acheteur.
Inscrit comme vendeur professionnel
Évaluations en tant que vendeur (641)
d***d (2697)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Thank you for excellent service the book arrived today I love this book i am 70 read it age 10..60 yrs ago. i bought to share with a 10 yr old girl.
e***i (2994)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Great condition, price, packaging & delivery time. Highly recommended eBay seller. Thanks for a smooth & easy transaction!
u***k (1972)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Fast shipper, great seller! A++++++
Notes et avis sur le produit
Rédigez un avis en premier.
Découvrir d'autres objets :
- Livres de science-fiction, sur science-fiction,
- Manuels et guides scolaires science science,
- Revues de science,
- Revues de science en lot,
- Revues de science en français,
- Livres de fiction en science-fiction,
- Livres de fiction, sur science-fiction,
- Revues de science trimestriels, en français,
- Livres anciens et de collection, sur mathématiques et sciences,
- Revues de science lot en français