Vous en avez un à vendre ?

A Day at elBulli : un aperçu des idées, des méthodes et de la créativité de Ferran Ad-

Texte d'origine
A Day at elBulli: An insight into the ideas, methods and creativity of Ferran Ad
État :
Neuf
3 disponibles
Prix :
68,02 USD
Environ63,68 EUR
Pas d'inquiétude ! Retours acceptés.
Livraison :
Gratuit Economy Shipping. Afficher les détailspour la livraison
Lieu où se trouve l'objet : Fairfield, Ohio, États-Unis
Délai de livraison :
Estimé entre le mar. 9 juil. et le ven. 19 juil. à 43230
Les dates de livraison estimées - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet prennent en compte le délai d'expédition indiqué par le vendeur, le code postal de l'expéditeur, le code postal du destinataire et la date d'acceptation de l'offre. Elles dépendent du service de livraison sélectionné et de la date de réception du paiementréception du paiement - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
Retours :
Retour sous 30 jours. L'acheteur paie les frais de retour. Afficher les détails- pour en savoir plus sur les retours
Paiements :
     

Achetez en toute confiance

Garantie client eBay
Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. 

Détails sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :364807766071
Dernière mise à jour le 30 mai 2024 05:15:37 Paris. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Neuf: Livre neuf, n'ayant jamais été lu ni utilisé, en parfait état, sans pages manquantes ni ...
ISBN-13
9780714865508
Type
Does not apply
ISBN
9780714865508
Book Title
Day at Elbulli : an Insight Into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adrià
Publisher
Phaidon Press, Incorporated
Item Length
11.4 in
Publication Year
2012
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.8 in
Author
Juli Soler, El Bulli, Albert Adrià
Genre
Cooking
Topic
Methods / General
Item Weight
95.2 Oz
Item Width
8.4 in
Number of Pages
632 Pages

À propos de ce produit

Product Identifiers

Publisher
Phaidon Press, Incorporated
ISBN-10
0714865508
ISBN-13
9780714865508
eBay Product ID (ePID)
143718068

Product Key Features

Book Title
Day at Elbulli : an Insight Into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adrià
Number of Pages
632 Pages
Language
English
Publication Year
2012
Topic
Methods / General
Genre
Cooking
Author
Juli Soler, El Bulli, Albert Adrià
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.8 in
Item Weight
95.2 Oz
Item Length
11.4 in
Item Width
8.4 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Reviews
"Gastronomically, aesthetically and emotionally honest."--The Sunday Times "There is only one elBulli."--The Financial Times "My meal there was quite simply the best of my life - the most intriguing, the most entertaining, the most delicious."--Observer Food Monthly "The most influential restaurant in the world."--The New York Times "The most acclaimed and influential [restaurant] of our time."--Time "Extraordinary, theatrical and often downright bonkers food."--The Times "This is just very, very good cooking: intense, and obtusely original...[elBulli] is a masterclass in the metaphysics of how, what and why we eat, while still being dinner."--A A Gill, The Sunday Times "elBulli is a once in a lifetime event."--Observer Food Monthly blog "A glance behind the scenes at a pivotal time and place in culinary evolution, this book will delight serious foodies."--Publishers Weekly "The secrets of one of the world's great foodie shrines are at last laid bare... Gorgeous colour and black and white photos document action in the kitchens and workshop...This stunning work from Phaidon is the nearest many gourmets will get to elBulli... If only you could eat the book!"--Spain "This might be my favorite chef-specific book, not because it's about such an avant-garde altar of a restaurant but because of the creative process described within. Truly inspiring."--Alex Day, partner of Proprietors LLC (Death & Co) and co-author of Cocktail Codex: Fundamentals, Formulas, Evolutions, "Gastronomically, aesthetically and emotionally honest."-- The Sunday Times "There is only one elBulli."-- The Financial Times "My meal there was quite simply the best of my life - the most intriguing, the most entertaining, the most delicious."-- Observer Food Monthly "The most influential restaurant in the world."-- The New York Times "The most acclaimed and influential [restaurant] of our time."-- Time "Extraordinary, theatrical and often downright bonkers food."-- The Times "This is just very, very good cooking: intense, and obtusely original...[elBulli] is a masterclass in the metaphysics of how, what and why we eat, while still being dinner."-- A A Gill, The Sunday Times "elBulli is a once in a lifetime event."-- Observer Food Monthly blog "A glance behind the scenes at a pivotal time and place in culinary evolution, this book will delight serious foodies."-- Publishers Weekly "The secrets of one of the world's great foodie shrines are at last laid bare... Gorgeous colour and black and white photos document action in the kitchens and workshop...This stunning work from Phaidon is the nearest many gourmets will get to elBulli... If only you could eat the book!"-- Spain "This might be my favorite chef-specific book, not because it's about such an avant-garde altar of a restaurant but because of the creative process described within. Truly inspiring."-- Alex Day, partner of Proprietors LLC (Death & Co) and co-author of Cocktail Codex: Fundamentals, Formulas, Evolutions
Synopsis
A Day at elBulli: An Insight into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adriàis an exclusive look behind the scenes at elBulli, the best restaurant in the world, and into the mind of Ferran Adrià, the most creative chef working today. It is notoriously difficult to get a table, but for the first time A Day at elBulliopens the doors of the restaurant to everyone and documents hour-by-hour the painstaking preparations that take place every day. Illustrated with over 1,200 colour photographs, the book includes insights into the history of elBulli and into the life of Ferran Adrià, as well as recipes and diagrams that reveal the creative secrets behind the spectacular dishes. A Day at elBulliprovides a fascinating insight into the magical and rare experience of eating at elBulli. .
ebay_catalog_id
4

Description de l'objet fournie par le vendeur

Informations sur le vendeur professionnel

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Afficher les coordonnées
: liam-e esserdAmoc.liaterelgaednarg@yabe
Je certifie que toutes mes activités de vente seront conformes à toutes les lois et réglementations de l'UE.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,3% d'évaluations positives
2,7 millions objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond en général sous 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne pour les 12 derniers mois

Description exacte
4.9
Frais de livraison raisonnables
5.0
Livraison rapide
4.9
Communication
4.9
Inscrit comme vendeur professionnel

Évaluations en tant que vendeur (1 025 603)

t***j (154)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Great seller and great shipping
t***k (657)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Item arrived promptly and as described
b***r (166)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Thank You!

Notes et avis sur le produit

Aucune note ni aucun avis pour ce produit
Rédigez un avis en premier.