Vous en avez un à vendre ?

Fabrication de fromage maison, 4e édition : de frais et doux à ferme, bleu, lait de chèvre,-

Texte d'origine
Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk,
État :
Neuf
5 disponibles
Prix :
19,49 GBP
Environ22,86 EUR
Pas d'inquiétude ! Retours acceptés.
Livraison :
8,10 GBP (environ 9,50 EUR) Standard. Afficher les détailspour la livraison
Lieu où se trouve l'objet : London, Royaume-Uni
Délai de livraison :
Estimé entre le lun. 10 juin et le jeu. 27 juin à 43230
Les dates de livraison estimées - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet prennent en compte le délai d'expédition indiqué par le vendeur, le code postal de l'expéditeur, le code postal du destinataire et la date d'acceptation de l'offre. Elles dépendent du service de livraison sélectionné et de la date de réception du paiementréception du paiement - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
Le vendeur envoie l'objet sous 3 jours après réception du paiement.
Retours :
Retour sous 30 jours. L'acheteur paie les frais de retour. Afficher les détails- pour en savoir plus sur les retours
Paiements :
     

Achetez en toute confiance

Garantie client eBay
Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. 

Détails sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :235370273930
Dernière mise à jour le 18 mai 2024 05:58:34 Paris. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Neuf: Livre neuf, n'ayant jamais été lu ni utilisé, en parfait état, sans pages manquantes ni ...
ISBN-13
9781612128672
Type
NA
Publication Name
NA
ISBN
9781612128672
Publication Year
2018
Format
Paperback
Language
English
Book Title
Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses
Item Height
229mm
Author
Ricki Carroll
Publisher
Storey Publishing LLC
Topic
Cooking by Ingredient
Item Width
203mm
Number of Pages
384 Pages

À propos de ce produit

Product Information

This completely revised and updated edition of the best-selling classic by Cheese Queen Ricki Carroll features an expanded selection of cheese recipes, all-new recipes for cooking with cheese, and contemporary cheesemonger profiles. Widely acclaimed as the Cheese Queen, Ricki Carroll has guided thousands of home cheese makers and inspired the burgeoning popularity of artisanal cheese making with her classic book, Home Cheese Making, first published in 1982, with over 400,000 copies in print. The completely updated 4th edition features 35 new cheese recipes, colour photography of step-by-step techniques, and new profiles of contemporary cheese makers. The additions to this comprehensive volume reflect the broader selection of cheeses available in specialty food stores and groceries, including burrata, stracchino, Brillat-Savarin, D'Affinois, Cambrales, Drunk Gouda, Pecorino Pepato, goat milk's gouda, and more. Companion recipes are included for cheese plate condiments and classic cheese dishes. For cheese lovers wanting to make their own, Ricki Carroll's expert advice is the key to success. AUTHOR: Ricki Carroll, aka the Cheese Queen , is the author of Home Cheese Making and the co-author of Say Cheese! She owns and operates New England Cheesemaking Supply Company, an online and catalog company for cheese makers around the world. She is a founding member of the American Cheese Society and the recipient of their Lifetime Achievement Award. Carroll has taught home cheese making classes since 1980 and started the home cheese making movement in America. She lives in Ashfield, Massachusetts, and can be found online at cheesemaking.com. Colour photographs and illustrations

Product Identifiers

Publisher
Storey Publishing LLC
ISBN-13
9781612128672
eBay Product ID (ePID)
3046726813

Product Key Features

Book Title
Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses
Author
Ricki Carroll
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2018
Number of Pages
384 Pages

Dimensions

Item Height
229mm
Item Width
203mm

Additional Product Features

Title_Author
Ricki Carroll
Country/Region of Manufacture
United States

Description de l'objet fournie par le vendeur

Informations sur le vendeur professionnel

ABC Books Ltd
Unit 2D
Gatwick Gate Industrial Estate
Crawley, Lowfield Heath
London
RH11 0TG
United Kingdom
Numéro de TVA :
  • GB 324767388
Numéro d'immatriculation de la société :
  • 05034144
Je certifie que toutes mes activités de vente seront conformes à toutes les lois et réglementations de l'UE.
The Nile UK Shop

The Nile UK Shop

98,3% d'évaluations positives
96 768 objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond en général sous 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne pour les 12 derniers mois

Description exacte
4.9
Frais de livraison raisonnables
5.0
Livraison rapide
4.9
Communication
4.9
Inscrit comme vendeur professionnel

Évaluations en tant que vendeur (25 005)

p***r (263)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
If you're a fan or anyone you know is a fan of Lords of the Rings this is an amazing book for you or as a gift highly recommend. Item as described fast delivery good seller
u***e (1611)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Quick delivery well packaged
m***1 (717)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
5*. As described & safely arrived. Great transaction.

Notes et avis sur le produit

Aucune note ni aucun avis pour ce produit
Rédigez un avis en premier.