|Mis en vente dans la catégorie :
Vous en avez un à vendre ?

Chocolats et Vêtements : Formule, Théorie et Technique pour l'Artisan C...-

Texte d'origine
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan C...
État :
Neuf
Prix :
60,00 USD
Environ56,14 EUR
Pas d'inquiétude ! Retours gratuits.
Retrait :
Remise en mains propres gratuite depuis Saugerties, New York, États-Unis. Afficher les détailspour la remise en mains propres
Livraison :
6,35 USD (environ 5,94 EUR) Economique. Afficher les détailspour la livraison
Lieu où se trouve l'objet : Saugerties, New York, États-Unis
Délai de livraison :
Estimé entre le ven. 21 juin et le mer. 26 juin à 43230
Les délais de livraison sont estimés au moyen de notre méthode exclusive basée sur la distance entre l'acheteur et le lieu où se trouve l'objet, le service de livraison sélectionné, l'historique des livraisons du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
Retours :
Retour sous 30 jours. Le vendeur paie les frais de retour. Afficher les détails- pour en savoir plus sur les retours
Paiements :
     

Achetez en toute confiance

Garantie client eBay
Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. 

Détails sur le vendeur

Inscrit comme vendeur particulier. En conséquence, les droits des consommateurs découlant de la législation européenne ne s'appliquent pas. Cependant, la plupart des achats sont couverts par la Garantie client eBay.En savoir plusInscrit comme vendeur particulier
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :204204501769

Caractéristiques de l'objet

État
Neuf: Livre neuf, n'ayant jamais été lu ni utilisé, en parfait état, sans pages manquantes ni ...
ISBN
9780470424414
Subject Area
Cooking
Publication Name
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Item Length
11 in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Subject
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Publication Year
2012
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.5 in
Author
Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (Cia)
Item Width
8.9 in
Item Weight
69.7 Oz
Number of Pages
544 Pages

À propos de ce produit

Product Information

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections. Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines. Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrations Features new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy bars Written by Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470424419
ISBN-13
9780470424414
eBay Product ID (ePID)
84323198

Product Key Features

Author
Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (Cia)
Publication Name
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Publication Year
2012
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Number of Pages
544 Pages

Dimensions

Item Length
11 in
Item Height
1.5 in
Item Width
8.9 in
Item Weight
69.7 Oz

Additional Product Features

Edition Number
2
LCCN
2009-041248
Intended Audience
College Audience
Lc Classification Number
Tx791.G786 2012
Table of Content
Chapter 1: Confectionery Ingredients and Equipment Chapter 2: Cacao and Chocolate Chapter 3: Packaging and Storage Chapter 4: Fundamental Techniques Chapter 5: Cream Ganache Chapter 6: Butter Ganache Chapter 7: Noncrystalline Confections Chapter 8: Crystalline Confections Chapter 9: Jellies Chapter 10: Aerated Confections Chapter 11: Nut Centers Chapter 12: Candy Bars Appendix A: Sugar Densities Appendix B: Confectionery Work Areas
Copyright Date
2013
Dewey Decimal
641.3/374
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Description de l'objet fournie par le vendeur

overzealot1

overzealot1

100% d'évaluations positives
1 082 objets vendus
Autres objets du vendeurContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne pour les 12 derniers mois

Description exacte
4.5
Frais de livraison raisonnables
5.0
Livraison rapide
5.0
Communication
5.0
Inscrit comme vendeur particulier
En conséquence, les droits des consommateurs découlant de la législation européenne ne s'appliquent pas. La Garantie client eBay continue de s'appliquer pour la plupart des achats. En savoir plusEn savoir plus

Évaluations en tant que vendeur (331)

c***a (36)- Évaluations laissées par l'acheteur.
6 derniers mois
Achat vérifié
The description was "Opened but never used. PERFECT!!!!!". "Perfect" is not the correct word. In reality, the inside plastic that holds the disc's in place was cracked and the disc's are sliding around loose.
b***e (366)- Évaluations laissées par l'acheteur.
6 derniers mois
Achat vérifié
Awesome! Great description, Quick shipping Thank you so much!
1***l (75)- Évaluations laissées par l'acheteur.
6 derniers mois
Achat vérifié
As described

Notes et avis sur le produit

Aucune note ni aucun avis pour ce produit
Rédigez un avis en premier.