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Brisé, écrasé, bouilli et cuit - et frit, aussi !: A Celebration of...-

Texte d'origine
Smashed, Mashed, Boiled, and Baked--And Fried, Too!: A Celebration of...
Texte d'origine
by Iyer, Raghavan | PB | Good
État :
Bon état
Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ... En savoir plusà propos de l'état
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Numéro de l'objet eBay :194911382279
Dernière mise à jour le 19 juin 2024 01:56:10 Paris. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Bon état
Livre ayant déjà été lu, mais qui est toujours en bon état. La couverture présente des dommages mineurs, comme des éraflures, mais n'est ni trouée ni déchirée. Pour les couvertures rigides, la jaquette n'est pas nécessairement incluse. La reliure présente des marques d'usure mineures. La majorité des pages sont intactes. Pliures et déchirures mineures. Soulignement de texte mineur au crayon. Aucun surlignement de texte. Aucune note dans les marges. Aucune page manquante. Consulter l'annonce du vendeur pour avoir plus de détails et voir la description des défauts. Afficher toutes les définitions des étatsla page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet
Commentaires du vendeur
“Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ...
Binding
Paperback
Weight
0 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9780761185475
Book Title
Smashed, Mashed, Boiled, and Baked--And Fried, Too! : A Celebration of Potatoes in 75 Irresistible Recipes
Publisher
Workman Publishing Company, Incorporated
Item Length
8.1 in
Publication Year
2016
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.7 in
Author
Raghavan Iyer
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Vegetables, Methods / General, Courses & Dishes / General
Item Weight
24.5 Oz
Item Width
8 in
Number of Pages
256 Pages

À propos de ce produit

Product Identifiers

Publisher
Workman Publishing Company, Incorporated
ISBN-10
076118547X
ISBN-13
9780761185475
eBay Product ID (ePID)
23038459696

Product Key Features

Book Title
Smashed, Mashed, Boiled, and Baked--And Fried, Too! : A Celebration of Potatoes in 75 Irresistible Recipes
Number of Pages
256 Pages
Language
English
Publication Year
2016
Topic
Specific Ingredients / Vegetables, Methods / General, Courses & Dishes / General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Raghavan Iyer
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
24.5 Oz
Item Length
8.1 in
Item Width
8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2016-023744
Reviews
"Every single recipe here looks like a winner, and this quirky little cookbook belongs in most collections" -- Booklist "If you think you know all the ways to cook a potato, think again. This fabulous cookbook is brimming with fresh ideas." -- Library Journal, Starred Review, "Every single recipe here looks like a winner, and this quirky little cookbook belongs in most collections" -- Booklist "If you think you know all the ways to cook a potato, think again. This fabulous cookbook is brimming with fresh ideas." -- Library Journal, Starred Review "It is a tuberous tour-de-force to have such an exciting array of original preparations for this familiar kitchen item." --Foreword Reviews
Table Of Content
CONTENTS INTRODUCTION: A DEEP-ROOTED OBSESSION . . . 1 MUNCHIES, MORSELS, TIDBITS & FINGER FOODS . . . 15 SAVORY SOUPS & STUNNING SALADS 65 ENTREES, MAINS & FULL PLATES . . . 101 SMALL PLATES & SIDE DISHES . . . 167 SWEETS, DESSERTS & GRAND FINALES . . . 223 SPECIAL DIETS . . . 240 CONVERSION TABLES . . . 244 INDEX . . . 245
Synopsis
75 glorious recipes from around the world, featuring everyone's favorite comfort food - a collection that will explode your idea of what it means to eat and love potatoes., Share the obsession Inspired by a diversity of cuisines, James Beard Award-winner Raghavan Iyer's passion for potatoes shines through in his continent-by-continent celebration of the amazing potato and the tastiest ways you can cook it--including soups, salads, gratins, tarts, and the Ultimate French Fries. Features recipes for: Potatoes to start --from Cheesy Tarragon Tots to Steamed Potato-Chive Buns Potatoes for dinner --from Creamy Massaman Curry to Chorizo-Stuffed Hash Potatoes on the side --from Kung Pao Potatoes to Hasselback Potatoes with Cardamom Butter And potatoes for dessert --from Thick-Cut Potato Crisps with Dark Chocolate to Sweet Potato Rolls with a Creamy Cointreau Glaze, Share the obsession! Inspired by a diversity of cuisines, James Beard Award-winner Raghavan Iyer's passion for potatoes shines through in his continent-by-continent celebration of the amazing potato and the tastiest ways you can cook it--including soups, salads, gratins, tarts, and the Ultimate French Fries. Features recipes for: Potatoes to start --from Cheesy Tarragon Tots to Steamed Potato-Chive Buns Potatoes for dinner --from Creamy Massaman Curry to Chorizo-Stuffed Hash Potatoes on the side --from Kung Pao Potatoes to Hasselback Potatoes with Cardamom Butter And potatoes for dessert --from Thick-Cut Potato Crisps with Dark Chocolate to Sweet Potato Rolls with a Creamy Cointreau Glaze
LC Classification Number
TX803.P8I94 2016
Copyright Date
2016
ebay_catalog_id
4

Description de l'objet fournie par le vendeur

Informations sur le vendeur professionnel

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
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: liam-e esserdAmoc.skoobtfirht@yabe.selas
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