Photo 1/10
Photo 1/10
Saucier's Apprentice par Raymond Sokolov (1976, couverture rigide) sauces françaises classiques-
29,00 USD
Environ25,96 EUR
ou Offre directe
État :
Bon état
Livre ayant déjà été lu, mais qui est toujours en bon état. La couverture présente des dommages mineurs, comme des éraflures, mais n'est ni trouée ni déchirée. Pour les couvertures rigides, la jaquette n'est pas nécessairement incluse. La reliure présente des marques d'usure mineures. La majorité des pages sont intactes. Pliures et déchirures mineures. Soulignement de texte mineur au crayon. Aucun surlignement de texte. Aucune note dans les marges. Aucune page manquante. Consulter l'annonce du vendeur pour avoir plus de détails et voir la description des défauts.
Livraison :
5,38 USD (environ 4,82 EUR) USPS Media MailTM.
Lieu où se trouve l'objet : Unionville, Michigan, États-Unis
Délai de livraison :
Estimé entre le mar. 1 oct. et le sam. 5 oct. à 43230
Retours :
Retour sous 30 jours. L'acheteur paie les frais de retour.
Paiements :
Achetez en toute confiance
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :186322705862
Dernière mise à jour le 28 mars 2024 07:05:47 Paris. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- Type
- cookbook
- Narrative Type
- Nonfiction
- Features
- Dust Jacket, first edition
- Intended Audience
- Adults, Young Adults
- ISBN
- 9780394489209
- Book Title
- Saucier's Apprentice
- Publisher
- Knopf Doubleday Publishing Group
- Item Length
- 9.3 in
- Publication Year
- 1976
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Item Height
- 1 in
- Genre
- Cooking
- Topic
- Reference, Regional & Ethnic / French, Courses & Dishes / Sauces & Dressings
- Item Weight
- 18.3 Oz
- Item Width
- 6.3 in
- Number of Pages
- 256 Pages
À propos de ce produit
Product Identifiers
Publisher
Knopf Doubleday Publishing Group
ISBN-10
0394489209
ISBN-13
9780394489209
eBay Product ID (ePID)
582551
Product Key Features
Book Title
Saucier's Apprentice
Number of Pages
256 Pages
Language
English
Publication Year
1976
Topic
Reference, Regional & Ethnic / French, Courses & Dishes / Sauces & Dressings
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
18.3 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
6.3 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Reviews
"In our age, which probably will be tagged by future historians as the age of oversimplification, [this] book on sauces will stand as an important statement against the trend of no craftsmanship. At the same time, it is great reading -- a book which I will enjoy for many years to come." -- George Lang, author of The Cuisine of Hungary "[Raymond Sokolov] has found a way to systematize the different families of sauces -- something no one before has done -- and I found the whole concept very exciting. This would be a useful book even in France." -- Simone Beck, author of Simca's Cuisine
Synopsis
Here is the first book all the great sauces of practical, workable system. Raymond Sokolov, the widely admired former Food Editor of The first to point out that the hitherto mysterious saucier's art, as practiced by the best restaurant chefs, is based on what amounts to an elegant "fast food" technique. And this is what he demonstrates in his unique, useful, and witty book: -- How to prepare, at your leisure, the three fundamental classic sauces (the "mother" sauces from which all others evolve: Brown, White, and Fish Veloute)... -- How to freeze them in one-meal-size containers, ready for use at a moment's notice... -- How to transform any of these basic put-away sauces, quickly and easily, into the exact ones that French chefs are famous for and serve in the finest restaurants... -- How to prepare the classic dish for which each sauce is traditionally used, with suggestions for enhancing simpler fare (the recipes run the gamut from Duckling a la Bigarade to Poached Eggs Petit-Duc -- that is, with Chateaubriand Sauce). Mr. Sokolov has conceived, then, a comprehensive collection of recipes -- authoritative, clear, and easy to follow -- as well as an inventive method of cooking for the average kitchen. Peppered with culinary lore and with reassuring accounts of the author's own experiences as a modern-day Saucier's Apprentice, here is a book that will appeal to every good amateur cook who wants to produce sumptuous fare at home for occasions great and small.
Description de l'objet fournie par le vendeur
Inscrit comme vendeur particulier
En conséquence, les droits des consommateurs découlant de la législation européenne ne s'appliquent pas. La Garantie client eBay continue de s'appliquer pour la plupart des achats. En savoir plusEn savoir plus
Évaluations en tant que vendeur (181)
- 1***y (1626)- Évaluations laissées par l'acheteur.6 derniers moisAchat vérifiéSeller is super nice & extremely responsive & accommodating! Very friendly & helpful with questions. Book is just as described, was packaged well, & shipped out immediately! Thank you so much!!
- t***j (53)- Évaluations laissées par l'acheteur.6 derniers moisAchat vérifiéHonest, conscientious seller. Good communication. Well-packaged and shipped quickly.
- s***9 (349)- Évaluations laissées par l'acheteur.6 derniers moisAchat vérifiéAs described. Shipped promptly. Well packaged. Received in good condition.
Notes et avis sur le produit
Rédigez un avis en premier.
Découvrir d'autres objets :
- Livres de fiction raymond chandler,
- Livres de fiction raymond e. feist,
- Livres, bandes dessinées et revues de non-fiction sauces,
- Bandes dessinées Année de publication 1976,
- Comic strips franco-belges et européens Année de publication 1976,
- Bandes dessinées et romans graphiques américaines Année de publication 1976,
- Bandes dessinées et romans graphiques franco-belges et européens Année de publication 1976,
- Comic strips franco-belges et européens, tintin, Année de publication 1976,
- Bandes dessinées et romans graphiques franco-belges et européens elvifrance, Année de publication 1976,
- Bandes dessinées et romans graphiques franco-belges et européens, Année de publication 1976, en français