|Mis en vente dans la catégorie :
Envoi et livraisonCliquez sur Afficher les détails pour obtenir des informations supplémentaires sur la livraison et les retours.
Vous en avez un à vendre ?

Principles du contrôle des coûts des aliments, des boissons et de la main-d'œuvre couverture rigide P-

Texte d'origine
Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls Hardcover P
Montes Media
  • (4485)
  • Inscrit comme vendeur professionnel
19,99 USD
Environ17,93 EUR
ou Offre directe
État :
Etat correct
Livraison :
6,13 USD (environ 5,50 EUR) USPS Media MailTM.
Lieu où se trouve l'objet : Independence, Missouri, États-Unis
Délai de livraison :
Estimé entre le sam. 28 sept. et le mar. 1 oct. à 43230
Les délais de livraison sont estimés au moyen de notre méthode exclusive basée sur la distance entre l'acheteur et le lieu où se trouve l'objet, le service de livraison sélectionné, l'historique des livraisons du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
Retours :
Retours refusés.
Paiements :
    

Achetez en toute confiance

Garantie client eBay
Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. En savoir plusGarantie client eBay - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :175438455487
Dernière mise à jour le 05 oct. 2022 20:58:29 Paris. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Etat correct: Livre présentant des marques d'usure apparentes. La couverture peut être légèrement ...
Book Title
Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls Hardcover P
ISBN
9780471429920
Subject Area
Business & Economics
Publication Name
Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls
Publisher
Wiley
Item Length
9.4 in
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Publication Year
2005
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.6 in
Author
Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe
Features
Revised
Item Weight
45.7 Oz
Item Width
7.9 in
Number of Pages
656 Pages

À propos de ce produit

Product Information

The premier financial management resource for today's foodservice managers Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls, Eighth Edition continues a long tradition of foodservice management training by presenting effective methods and principles for accurately pricing goods and services, controlling costs, and maximizing profits for all types of restaurants. Offering a solid introduction to food, beverage, and labor cost controls, this updated edition thoroughly addresses how to apply a four-step control process for foodservice and beverage operations, and also provides a complete analysis of the most important facets of labor cost control. This new Eighth Edition features: Detailed discussion of several approaches to controlling beverage sales The complete menu of a hypothetical restaurant, used throughout the text to illustrate cost control principles A separate chapter on menu engineering Additional student exercises on an accompanying disk containing Excel® spreadsheet applications Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls, Eighth Edition is a time-tested, reliable resource for students in culinary and hospitality programs.

Product Identifiers

Publisher
Wiley
ISBN-10
0471429929
ISBN-13
9780471429920
eBay Product ID (ePID)
30505804

Product Key Features

Number of Pages
656 Pages
Publication Name
Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls
Language
English
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Publication Year
2005
Features
Revised
Type
Textbook
Author
Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe
Subject Area
Business & Economics
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.6 in
Item Weight
45.7 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
7.9 in

Additional Product Features

Edition Number
8
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
2004-006449
Dewey Edition
22
Number of Volumes
2 Vols.
LeafCats
2228, 378
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
647.950681
Edition Description
Revised Edition
Lc Classification Number
Tx911.3.C65d57 2005
Table of Content
Preface.PART I: Introduction to Food, Beverage, and Labor Controls.Chapter 1: Cost and Sales Concepts.Chapter 2: The Control Process.Chapter 3: Cost/Volume/Profit Relationships.PART II: Food Control.Chapter 4: Food Purchasing and Receiving Control.Chapter 5: Food Storing and Issuing Control.Chapter 6: Food Production Control I: Portions.Chapter 7: Food Production Control II: Quantities.Chapter 8: Monitoring Foodservice Operations I: Monthly Inventory and Monthly Food Cost.Chapter 9: Monitoring Foodservice Operations II: Daily Food Cost.Chapter 10: Monitoring Foodservice Operations III: Actual versus Standard Food Costs.Chapter 11: Menu Engineering and Analysis.Chapter 12: Controlling Food Sales.PART III: Beverage Control.Chapter 13: Beverage Purchasing Control.Chapter 14: Beverage Receiving, Storing, and Issuing Control.Chapter 15: Beverage Production Control.Chapter 16: Monitoring Beverage Operations.Chapter 17: Beverage Sales Control.PART IV: Labor Control.Chapter 18: Labor Cost Considerations.Chapter 19: Establishing Performance Standards.Chapter 20: Training Staff.Chapter 21: Monitoring Performance and Taking Corrective Action.Afterword.Glossary.Index.

Description de l'objet fournie par le vendeur

Montes Media

Montes Media

99,1% d'évaluations positives
15 664 objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Membre depuis janv. 2017

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne pour les 12 derniers mois
Description exacte
4.9
Frais de livraison raisonnables
4.8
Livraison rapide
5.0
Communication
5.0
Inscrit comme vendeur professionnel

Évaluations en tant que vendeur (4 442)

Notes et avis sur le produit

Aucune note ni aucun avis pour ce produit
Rédigez un avis en premier.