Vous en avez un à vendre ?

Le végétarien à temps partiel : recettes flexibles pour aller (presque) sans viande, Nicola Grai-

Texte d'origine
The Part-Time Vegetarian: Flexible Recipes to Go (Nearly) Meat-Free, Nicola Grai
État :
Neuf
Plus de 10 disponibles
Prix :
32,32 USD
Environ29,72 EUR
Pas d'inquiétude ! Retours acceptés.
Livraison :
Gratuit Economy Shipping. Afficher les détailspour la livraison
Lieu où se trouve l'objet : Gillingham, Royaume-Uni
Délai de livraison :
Estimé entre le lun. 10 juin et le sam. 22 juin à 43230
Les dates de livraison estimées - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet prennent en compte le délai d'expédition indiqué par le vendeur, le code postal de l'expéditeur, le code postal du destinataire et la date d'acceptation de l'offre. Elles dépendent du service de livraison sélectionné et de la date de réception du paiementréception du paiement - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
Retours :
Retour sous 30 jours. L'acheteur paie les frais de retour. Afficher les détails- pour en savoir plus sur les retours
Paiements :
     

Achetez en toute confiance

Garantie client eBay
Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. 

Détails sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :126432662516
Dernière mise à jour le 20 mai 2024 12:39:11 Paris. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Neuf: Livre neuf, n'ayant jamais été lu ni utilisé, en parfait état, sans pages manquantes ni ...
ISBN
1848992653
Publication Name
Nourish Books
Book Title
Part-Time Vegetarian : Flexible Recipes to Go (Nearly) Meat-Free
Item Length
9.8in
Publisher
Watkins Media The Limited
Publication Year
2015
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.9in
Author
Nicola Graimes
Genre
Cooking, Health & Fitness
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Diet & Nutrition / Nutrition, Vegetarian, Entertaining
Item Width
7.7in
Item Weight
36.6 Oz
Number of Pages
224 Pages

À propos de ce produit

Product Information

The common link between vegetarians and part-time vegetarians (flexitarians) is that they like to base their meals on vegetables. Whether this is for health, economic or moral reasons (or a combination of all three), the fact is a flexitarian diet - one that is largely vegetarian but occasionally includes poultry, meat and seafood - is growing in popularity and is a long-term trend that cannot go ignored. Let's face it the flexitarian or semi-vegetarian diet is the way to go: meat and fish are becoming prohibitively expensive; our current consumption cannot be sustained in years to come; and the health benefits of a vegetarian diet are well documented. But while the number of vegetarians is significant, a study by the American Journal of Clinical Nutrition found that nearly two out of three vegetarians occasionally like to meat, chicken or fish. The Part-Time Vegetarian Cookbook shows just how delicious, adaptable and varied this way of eating can be. Rather than taking centre stage, meat or fish are not the main focus of the recipes, which value the often under-used and under-valued vegetables, grains, legumes, nuts, eggs and dairy foods. The recipes are not about taking something away, however, but adding a new dimension and consequently widening and extending the homecook's repertoire of dishes. Organised by meal type, The Part-Time Vegetarian Cookbook features chapters on Breakfasts & Brunches, Small Bites (snacks, lunches and light meals), Weekday Suppers, Weekend Cooking, Food for Sharing (entertaining, special occasion, celebrations and al fresco) and Something Sweet. The recipes are all vegetarian, but can easily be adjusted to suit non-vegetarians.

Product Identifiers

Publisher
Watkins Media The Limited
ISBN-10
1848992653
ISBN-13
9781848992658
eBay Product ID (ePID)
217117233

Product Key Features

Book Title
Part-Time Vegetarian : Flexible Recipes to Go (Nearly) Meat-Free
Author
Nicola Graimes
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Diet & Nutrition / Nutrition, Vegetarian, Entertaining
Publication Year
2015
Genre
Cooking, Health & Fitness
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Length
9.8in
Item Height
0.9in
Item Width
7.7in
Item Weight
36.6 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx837
Copyright Date
2015
Dewey Decimal
641.5636
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes

Description de l'objet fournie par le vendeur

Informations sur le vendeur professionnel

Clapham Bookshop Ltd
AMM Books
4 Saracen Close
Gillingham, Gillingham Business Park
Kent
ME8 0QN
United Kingdom
Afficher les coordonnées
: liam-e esserdAku.oc.skoobmma@selas
Numéro d'immatriculation de la société :
  • 03516865
Je certifie que toutes mes activités de vente seront conformes à toutes les lois et réglementations de l'UE.
amm_books_uk1

amm_books_uk1

100% d'évaluations positives
13 082 objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne pour les 12 derniers mois

Description exacte
5.0
Frais de livraison raisonnables
5.0
Livraison rapide
5.0
Communication
5.0
Inscrit comme vendeur professionnel

Évaluations en tant que vendeur (4 726)

n***p (5634)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Fast transaction. A pleasure to do business with.
g***g (179)- Évaluations laissées par l'acheteur.
6 derniers mois
Achat vérifié
Fast shipping, great condition, seller recommended.
3***6 (33)- Évaluations laissées par l'acheteur.
6 derniers mois
Achat vérifié
Thanks, as described

Notes et avis sur le produit

Aucune note ni aucun avis pour ce produit
Rédigez un avis en premier.